Cliënten

Jouw hulpvraag staat voorop

Interloogica helpt jou graag met jouw hulpvraag. Wij kijken niet naar diagnoses, indicaties of eerder verkregen hulpverlening. Wij maken wél gebruik van alles wat jij al in én om je heen hebt en zetten deze samen met jou oplossingsgericht in binnen een werkwijze die bij jou past. Zo vergroot jij jouw zelfredzaamheid voor nu en de toekomst. Bij ons kom je in aanmerking voor een traject na aanmelding. Dit kun jijzelf doen, maar kan ook door een andere zorgprofessional of instantie gedaan worden. Denk hierbij aan huisarts, gemeente, ggz instellingen, psychologenpraktijk etc. Aanmelden doe je door contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, via de mail of een chat achter te laten op deze website.

Na aanmelding gaan we in een vrijblijvend gesprek onderzoeken of jij bij ons op de juiste plek zit. Als jouw hulpvraag bij Interloogica past kijken we hoe jouw traject bij ons gefinancierd kan worden. Hier zijn meerdere opties voor die we zullen onderzoeken. Hebben we goedkeuring dan gaan we graag met jou aan de slag. Mocht er geen match zijn of is er geen goedkeuring voor financiering dan zullen wij altijd met je meekijken voor een passend advies. Is jouw hulpvraag bij ons op de juiste plek dan vind je bij onze methodiek de vervolgstappen.

 

 

 

 

Wat je nog moet weten

Een begeleidingstraject bij Interloogica kan alleen slagen wanneer er vertrouwen is. Wij doen er dan ook alles aan om transparant en open onze trajecten op te stellen en uit te voeren. Zonder jou lukt ons dit niet. Je gaat met Interloogica een veranderproces aan waar hobbels en bobbels bij zullen horen maar waar verandering onvermijdelijk is voor de juiste oplossing voor nu en de toekomst. Daarom …

Wat jij van ons kan verwachten

Interloogica helpt jou met de oplossing uit jou zelf te halen. Dit betekent dat wij er alles aan zullen doen het beste uit jouzelf te halen en in te zetten voor een oplossing die werkt voor nu en de toekomst. We kijken naar wat jij kunt, mag, kan en zullen jouw omgeving meenemen in de oplossing. Binnen onze begeleidingstrajecten leveren wij maatwerk en zullen daarom proberen de juiste hulpverlener voor jou situatie in te zetten. Doe je mee met de groep? Dan zal er een vast aanspreekpunt voor zijn. Op de groep zelf zijn diverse begeleiders werkzaam. Daar waar andere hulp toch beter blijkt zullen wij kijken binnen ons netwerk of een andere vorm van hulpverlening beter bij jou aansluit. Wij zullen altijd zorgen dat jij met jou hulpvraag op de juiste plek komt.

Wat wij van jou verwachten

Interloogica stelt jouw hulpvraag en mogelijkheden voorop. Binnen ons begeleidingstraject ben jij verantwoordelijk voor jou hulpverleningsplan, het uitvoeren van jouw doelen en het nakomen van de afspraken die wij samen maken. Doe je mee met de groep? Dan ben je bereid mee te denken met je mede groepsgenoten en help je mee oplossingsgericht met een ander mee te denken. Jouw actieve aandeel is zeer gewenst en zelfs nodig. Wij verwachten tijdens het gehele traject openheid en transparantie. Dit wil zeggen dat alles wat van belang is om jouw traject voortgang te geven of bijkomende moeilijkheden gedeeld wordt met jouw persoonlijk begeleider.

 

Klachtenprocedure

Het kan zijn dat je als cliënt, een keer minder tevreden bent over onze hulpverlening
Als dat zo is dan horen wij dit  graag van jou.

Hier kun je vinden hoe wij dit voor jou hebben georganiseerd en wat jij kunt doen om dit kenbaar te maken.

×